elektroenergetika
konsalting
investicije
procene
SRPSKI
ENGLISHINVESTICIONA GRADNJA I PRODAJA NEKRETNINA

      Preduzeće za inženjering, konsalting i investicije Globing d.o.o. Beograd, sa sedištem u Beogradu, u ulici Ravanička br.44, osnovano je 1993. godine.
      Društvo je investiralo u desetine stambeno-poslovnih objekata na različitim lokacijama, koji su uspešno i u roku završeni, u skladu sa aktuelnom zakonskom regulativom i tehničkim standardima. Društvo sopstvenim sredstvima pribavlja lokacije za gradnju,projektuje,finansira gradnju,izvodi građevinske radove, i prodaje novoizgrađeni stambeni, poslovni i garažni prostor.
      Prilikom izgradnje Društvo obezbeđuje sve neophodne saglasnosti i odobrenja, što našim kupcima garantuje potpunu pravnu sigurnost.
Znanje, stručnost i visoki profesionalizam uzidani su u objekte različitih namena. Poslednji završeni objekat je stambena zgrada u Ulcinjskoj ulici br.13. Inženjerski kadar poseduje neophodne licence za projektovanje i izvođenje građevinskih i instalacionih radova.
      Pored investiranja, Društvo je vršilo kompletan inženjering na izgradnji nekoliko stambeno-poslovnih objekata u Beogradu za klijente - privatne investitore.

Aktuelnu ponudu nekretnina možete pogledati OVDE ...

Naše prethodno izgrađene objekte možete pogledati u GALERIJI...

 • Ulcinjska 13, Beograd

  Zvezdara, Stambeno - Poslovni objekat / Po+Pr+4; 1.234 m2,završena i uknjižena 2014.

 • Subotička 21, Beograd

  Zvezdara, Stambeno - Poslovni objekat / Po+Pr+4; 1.358 m2, završena i uknjižena 2011.

 • Đevđelijska 67, Beograd

  Zvezdara, Stambeni objekat / Su+Pr+4+Pk; 1.566 m2, završena i uknjižena 2008.

 • Bregalnička 20, Beograd

  Zvezdara, Stambeno - Poslovni objekat / Po+Pr+4+T; 1.752 m2, završena i uknjižena 2007.

 • Maksima Gorkog 73, Beograd

  Vračar, Stambeno-Poslovni objekat / Po+Pr+6+Pk; 4.672 m2, završena i uknjižena 2006.

 


"GLOBING DOO BEOGRAD" sopstvenim sredstvima obezbeđuje lokacije za gradnju. Po obezbeđivanju lokacije vrši se projektovanje, finansiranje izgradnje i izvođenje građevinskih radova. Sve faze izgradnje vrše se u skladu sa aktuelnom zakonskom regulativom i tehničkim standardima, kao i sa svim neophodnim saglasnostima i odobrenjima. Za vreme i po okončanju izgradnje novoizgrađeni stambeni i poslovni prostor je na prodaju uz svu pravnu sigurnost kupaca.Upišite Vaš e-mail

Upišite poruku

 

REFERENCE